مشاوره حقوقی رایگان - باسلام تهدید کردن با تلفن و پیام و فحاشی

باسلام من 50 سالمه همسراولم 12 ساله فوت شدن دوسال پیش بایکی دوست بودم تا اینکه بجرم فروش موادمخدر زندان رفتن واززندان بمن زنگ میزد که اگه باکسی دیگه باشی میدم روزگارتوسیاه کنن واگه بیام بیرون میکشمت یا میزارم لاکارمیزارم وفوش های بد میداد الانم بازاومده بیرون من ازدواج کردم وشوهرم اطلاع داره ازگذشته بنده ولی بازَ
تهدید وفحاشی با تلفن وپیام رو شروع کرده لطفا بفرماییدبدون حضوردردادگاه چجوری میتونم ازش شکایت کنم ممنون ازشما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفاتر قضایی شکایتی مبنی بر تهدید و توهین تنظیم نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .