مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت در ساخت

با سلام
در تهران سه پلاک قرارداد مشارکت نوشته شده و که پلاک اولی سه مالک و سه طبقه که هر کدام سند جداگانه داریم و پلاک دومی یک مالک و پلاک سومی یک مالک دارد قرارداد مشارکت با سازنده نوشته شده و سازنده قرار بود به پلاک دومی 3میلیارد پرداخت کند که متاسفانه ملک ارزون شد و سازنده بدون انجام کاری (نه آزمایش خاک و نه جواز و نه وکالت و ..)قرارداد رو فسخ یک طرفه زده و لازم به ذکر هست که هر مالکی با سازنده قرارداد جدا داخل یک املاک بسته شده و الان از کل همسایه ها به هر نحوی رضایت گرفته و فسخ کردن و بنده که صاحب یک طبقه از سه طبقه هستم باید طبق قولنامه 3میلیارد تومان ضرر و زیان بده و داخل قولنامه هیچ گونه حق فسخ قرار داده نشده و بنده با سازنده به توافق نرسیدم الان از سازنده شکایت کنم میتونم 3میلیارد ضرر و زیان بگیرم با اینکه با بقیه همسایه هام به توافق رسیدن؟صد میلیون پرداخت و بعلاوه 450میلیون سفته هم دست سازنده دارم بخاطر بزرگتر شدن آپارتمان ها

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام امکان شکایت به تنهایی هست بابت مطالبه وجه التزام

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده نیازمند بررسی دقیق‌تر اسناد و مدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و بررسی جزئیات می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید وجه التزام را مطالبه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید
توضیح تان مبهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به مفاد و شروط مندرج در قرارداد ، باید دادخواست مناسب اقامه گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قانون پیش فروش ساختمان بوده همچنین تعهدات ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد ملاکه عمل است بهتر است مطابق قرارداد عمل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد