مشاوره حقوقی رایگان - قیمت گذاری ملک الحاقی به مالک مجاور

ساختمانی برابر طرح هادی ، با دریافت پروانه از شهرداری و زیر نظر نظام مهندسی بنا نموده ایم که در بر یک خیابان واقع شده بود اما در طرح های اخیر شهرداری ، خیابان مذکور بعلت جابجایی جزئی، واصلاحاتی در آن ، مقداری از زمین جا مانده از خیابان ، در مجاور ساختمان ما با کاربری مسکونی جا مانده ، که هیئت کارشناسی در مورد ملک مذکور اعلام داشته به تنهایی قابلیت ساخت و پروانه کار ندارد و یک ملک ناقص هستش اما ارزیاب ، خودسرانه بدون تعیین تکلیف شهرداری ، در مورد کاربری ، بر اساس نظر خواهان‌ آنرا بر اساس کاربری تجاری محاسبه نموده و قیمت گذاری آن با نرخ محل های مشابه در تضاد است برای چنین ملکی که نه مجوز ساخت مستقل دارد و نه کاربری تجاری و نه یک ملک کامل است چه پارامتر هایی در ارزیابی بایستی ملاک قرار گیرد ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدهین

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از کارشناس مربوطه پیگیری کنید