مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

سلام
من با یک خانمی سه سال دوست بودم به امید ازدواج کردن این خانوم تو این سه سال به بهونه ازدواج از من 350میلیون پول برده به بهانه های مختلف یکیش سالن ارایشگاه زدن و کار کردن که فردا روزی کمک بشه تو زندگی خودمون انگشتر طلا و کمک کردن برای ماشین خریدن و کلی هزینه های دیگه همه ی این هزینه ها به کارت ایشون واریز شده و تماما پرینت بانکش موجوده
بعد سه سال این خانوم یهو غیبشون زد و بعد مدتی با ورود به شهر این خانوم و دوست اشنایان تین خانوم چیزای خوبی نشنیدم و مثل اینکه قبلا هم از این کارا میکرده از اینو اون به بهانه ازدواج پول میکشیده بیرون بعد این که من فهمیدم ایشون یکبار هم ازدواج کردن
حالا من از انگشتر طلا حدود 30تومن ارزش داره مدرک ندارم فاکتور هم به اسم اون خانومه ولی بالای فاکتور شماره موبایل من خورده فقط مدرکی که دارم تو پیام با خانوم دعوام شد و ازضون خواستم انگشترو پس بده گفت که نمیدمش برام کادو خریدی
این مدرک به حساب میاد؟
لوازم ارایشگاه حدود 60میلیون ارزش داره فاکتور به اسم خانومه ولی موقع واریز پول لوازم تو پیامک برام شماره کارت اون شرکتو فرستاده و ازم درخواست کرده پولشونو واریز کنم با این مدرک چی میتونم پول این لوازمو بگیرم؟
حتی پیامکایی دارم که چند. بار به این خانوم گفتم بیا زودتر ازدواج کنیم و این خانوم به بهانه های مختلف میزد زیرش
واینکه مادرشونم اوردم رفتیم به بهانه شام‌خوردن که من رو ببیینن
ولی مادر و دختر باهم سر مردم کلاه میزارن

حالا من باید چیکار کنم؟حدود 300تومن رو پرینت بانک دارم فقط
شکایت کنم خیلی طولانی میشه تا به پولم برسم ضرر و زیانمم میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله دادخوتست دهید زمان قابل پیش بینی نیست خسارت هم از روز دادخواست قابل مطالبست