مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری و فرار از دین پرداخت مهریه بعد از اعسار

برای مهریه م اقدام کردم همسرم 3 دانگ خونه بنام خودش داشت که در اون ساکن بود و جز مثتسنیات دین محسوب می‌شد. رای قطعی مهریه آمد و همسرم اعسار زد و مورد قبول قرار گرفت و مهریه من قسطی شد .برای اجرای احکام تمام حساب‌های همسرم مسدود شد و پولی در حسابها نبود بعد از رای قطعی مهریه و قبل از اجرای احکام ایشون 3 دانگ خونه رو به نام مادرش زد و 6 دانگ خونه پدرش رو صوری خرید ولی برای سکونت جای دیگه رو اجاره کردن .
سوالم اینه چون این قضیه بعد از اعسار و قبل از اجرای احکام اتفاق افتاده میتونه فرار از دین باشه؟
و اینکه 6 دانگ خریداری شده دیگه مثتستیات دین محسوب نمیشه؟
چون پولی رد و بدل نشده معامله صوری هست ؟(فقط مبایعه نامه دارند)
مجازات فرار از دین چیه؟
مادرشون به عنوان شریک جرم محسوب میشن ؟و مجازاتشان چیه؟ (مطلع از دین ایشون بودن)
میتونم مهریه م رو از این 6 دانگ بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بنظر جرمی واقع نشده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست