مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملکی که یکی از وراث بدون هماهنگی و سو استفاده به نام خود زده است و نحوه تحریر ترکه

اگر ملکی از متوفی به طور پنهانی توسط یکی از موروث ثبت سند اولیه شده باشد و دور تا دور ملک را حصار و دیوار کشیده و در تصرف خود در آورده باشد پس از فوت متوفی وراث اقدام به گواهی حصر و در نهایت تحریر ترکه کرده باشند چه اقدامی قانونی به جهت رهاسازي ملک و ابطال سند و اثبات مالکیت ملک سند شده توسط فرزند متوفی که بدون هماهنگی متوفی و وراث به اسم خود زده است، لازم است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اخذ گواهی انحصار وراثت می‌توان طی دادخواست متناسب موضوع را حل کرد

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

دادخواست حقوقی به دادگاه محل وقوع ملک بدین

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات انتقال سند مالکیت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که سند وصول نموده باشد می‌توانید درخواست ابطال سند مطابق با اسناد مالکیت متوفی نمایید