مشاوره حقوقی رایگان - نامعلوم بودن تاریخ فوت

باسلام خدمت کارشناسان محترم،زمینی داشتیم که از پدر بزرگمان به ارث رسیده ومدارک ان تا بحال مفقود بوده والان مدارک پیداشده واسناد زمین موجود است وزمین را افرادی تصاحب کرداند ومابرای اثبات اینکه این زمین ها برای این سند است باید گواهی فوت پدر بزرگ خود را بدهیم ومتاسفانه تاریخ وفات دران ثبت نشده لطفا بفرمائید چگونه تاریخ فوت راپیدا کنیم وبه اداره ثبت احوال هم مراجعه کرده ایم ودرانجا هم ثبت نشده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس گواهی فوت از طریق اداره ثبت احوال می‌توانید پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اداره ثبت احوال پیگیری نمایید
و اداره ثبت باید پاسخگو باشد