مشاوره حقوقی رایگان - پلاک و خودرو توقیفی

عرض ادب و احترام
بنده ماشینی دارم که پلاک و خودرو به نام مادرم بوده و الان فوت کردن و پارسال در اعتراضات یکی از پلاک ها رو کندن از طرف سپاه و بسیج و الان ماشین رو بخاطر نبود نصب یکی از پلاک ها توقیف کردن و برای پس گرفتن پلاک کنده شده چند جا رفتم و پیدا نشده الان هم گفتن دو تا پلاک رو باید بیارید تا آزاد بشه ماشین راهنمایی بفرمایید پلاک از کجا میتونم پیدا کنم و یا راهه دیگه ای هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا انحصار وراثت نمایید
و از تمام ورثه وکالتنامه اخذ نمایید و درخواست بدهید و پیگیری نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام‌.اول شکایت اعلام مفقودی پلاک کنیدوسپس ازدادستانی نامه رفع توقیف به راهنمایی ورانندگی ببرید.