مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام.وقتتون بخیر. در سامانه سهیم برای تغییرنام درخواست دادم وکدرهگیری داخل سامانه برام‌ثبت شده وزده ثبت اولیه!به ثبت احوال هم مراجعه کردم گفتن سامانه سهیم ثبت کنیددرخواستتون رو.حالامرحله بعدش چه اقدامی کنم؟زودترتغییرنام بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اقدام کنید موفق نشدید دادخواست تخصصی دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال درخواست کتبی دهید اگر پذیرفته نشد دادخواست تغییر نام به دادگاه از طریق دفتر خدمات قضایی ارائه دهید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه از طریق اداره ثبت احوال موفق به نتیجه نشدید از طریق محاکم قضایی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست خود را در اداره ثبت مطرح نمایید و دلایل خود را ارائه نمایید
و در صورت رد درخواست ، شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام را اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید منتظر نتیجه باشید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما در کمیسیون تغییر نام بررسی و به شما ابلاغ خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

منتظر تایید ثبت احوال باشید در صورتی که اعتراض نمودند می‌توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری فرمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
اگر از طریق مذکور موفق به تغییر نام نگردیدید باید از طریق تقدیم دادخواست به محاکم قضایی نسبت به تغییر نام اقدام نمایید.