مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد توسط موجر

با عرض سلام من حدود دو ماه پیش ملکی را به یه آقایی اجاره دادم و الان طی یک مشکلاتی در مورد ثبت نکردن چک های اجاره میخام قرارداد را فسخ کنم آیا میتونم.ضمن اینکه در فردا طی یک پیوستی در قرارداد به این مضمون که اگر از هر دو طرف قرارداد از هم ناراضی باشند یک ماه فرصت بدهند و قرارداد را فسخ کنند.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اگر در قرارداد اجاره شرط فسخ ذکر شده باشد امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت
و

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید قراردادتان‌مطالعه شود. مهم است که در قرارداد علل فسخ چه چیزهایی آمده است