مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مقصر تصادف بابت افت قیمت خودرو

بنده درتاریخ 23 اسفند 1402 در اتوبان یه تصادف داشتم. خودروی کوئیک از عقب کوبید به ماشینم که جک s3 مدل 1400 بودش. بیمه ی ثالث ایشون کلا 14 میلیون تقبل کرد و بقیه ی خسارت ماشین رو از بیمه ی بدنه ی خودم استفاده کردم. حالا برای افت قیمت خودرو از ایشون شکایت کردم. ایشون میگه به هیچ عنوان افت قیمت رو نمیده. خواستم بدونم پروسه ای که بخوام از ایشون افت قیمت رو بگیرم چقدر زمان میبره و آیا شکایتم به نتیجه می رسه؟؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.برای افت قیمت خودرو،افت قیمت وارده باخودرومتعارف ایرانی مقایسه وملاک قرارمی گیردومقصرمحکوم به پرداخت می شود.