مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیج فیک

باسلام و احترام
یکی از دوستان من پیج فیکی ساخته بودند و امکان حذفش رو نداشتند
و من کمکشون کردم
در صورتی که از ایشان شکایت کنند آیا من هم دچار جرم شده ام ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به نوع و میزان همکاری شما خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ممکن است
البته بستگی به میزان دخالت و رفتار انجام شده دارد

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

اگر تنها در حد آموزش جهت ساخت یا حدف پیج باشد بدون اینکه از قصد و نیت ایشان آگاه باشید مسیولیتی متوجه شما نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شکایت ارائه شد شما می توانید تر دادگاه انکار کنید و اظهار بی اطلاعی کنید.
اگر مدرکی داشت که شما این کار را انجام داده اید به صرف حذف پیج فیک مشکلی پیش نمیاد ولی اگر طرف با پیج فیک خلاف مرده و شما با علم و اطلاع از این موضوع همکاری کرده باشید قابل پیگیری است که در این صورت نیز شما می توانید اظهار بی اطلاعی کنید

.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتمالاً جرم متوجه شما نباشد مگر اینکه رفتار شما مطابق قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده باشد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بستگی به میزان عملکرد شما دارد و اگر صرفا در حذف پیج ، ایشان را راهنمایی نموده باشید مشکلی برای شما وجود نخواهد داشت.