مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن مبلغی از یارانه

سلام مبلغ 5ملیون از یارانه بنده در سال 1400 بازداشت شد و بعداز چند ماه گذشت از مسدود شدن کارت عابر بنده دردادگاه غیابی بیگناه شدم و حکم منع تعقیب صادرشد و هنوز حق برداشت 5ملیون را ندارم به بانک رفتم میگویند باید بروی دادگاه آزاد کنی همان دادگاه که مسدود کرده ...بنده تهران هستم ولی ازشهر کرمان مسدود شده من باید دو برابر خرج کنم بروم برگردم اگر راهی هست که بتوانم در تهران حسابم را باز کنم و بتوانم برداشت کنم خواهش میکنم راهنمایم کنید ...ممنونم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه رفع مسدودی به شعبه ارسال و تلفنی پیگیری نمایید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام کاربر گرامی
لایحه ارسال بفرمایید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

باسلام از طریق دفترخدمات لایحه به شعبه ارسال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ارسال لایحه از همان شعبه درخواست کنید تا سیستمی دستور رفع توقیف به بانک را ارسال کنند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

سلام چاره ای نیست مگر اینکه وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق وکیل درخواست رفع مسدودی حسابتان بنا به دستور شعبه صادر کننده مسدودی حساب اقدام نمایید یا اینکه شخصاً پیگیری فرمایید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی محل سکونت خود مراجعه نموده و از طریق ارسال لایحه به شعبه مربوطه درخواست رفع مسدودی حساب را بنمایید