مشاوره حقوقی رایگان - موضوع تصادف ماشین

سلام،بنده در مسیر بوکان به سقز تصادف کردم،و در پلیس راه برای ثبت کروکی ، این جمله را که؛ من از بیمه راننده مقصر استفاده میکنم و بعدا ادعای خسارتی نمیکنم ؛ را بدون اینکه کاملا توجیه بشم امضا کردم،الان من میتونم بابت افت قیمت ماشین که کاملا داغون شده شکایت کنم و خسارتشو بگیرم؟ تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

افت قیمت خودرو زمانی به خودرو تعلق می‌گیرد که اولا از جمله ماشین های ایرانی مدل بالا یا ماشین های خارجی باشد اینکه قیمت چقدر باشد و افت قیمت چقدر محاسبه میشود باکارشناس است