مشاوره حقوقی رایگان - پرونده حقوقی ملکی خواهان مطالبه اجرت المثل اموال

پرونده حقوقی..رای بدوی به نفع خواهان صادر شده رای دیوان عالی کشور رای به نفع خواهان صادر شده هیچ گونه مدارکی که اثبات مالکیت نداره دو شاهد کذب آورده دادگاه قاضی پرونده دیده و وکیل اینجانب دیده .‌‌..حالا من اینجانب خوانده مدارک قولنامه املاک و وکالت نامه محضری شش دنگ 3فقره چک پاس شده و قرار نامه محضری صاحب سند اصیل که پسرش ملک مورد نظر فروخته به من .‌در سال 1395 اینجانب ملک اجاره دادم و قولنامه املاک اجاره دارم اجاره نشین در سال 1396 پروانه کسب گرفته دارم و خواهان در سال 1396 یعنی بعد 9ماه از اجاره که من ملک دارم شکایت کرده الان من محکم شدم لطفا من راهنما کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات موضوع میباشد