مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

سلام. چند خانواده با خانواده و بستگان من دعوا کردند و تعدادی مجروح شدند. من با توجه به اینکه در درگیری نبودم، خانواده من چند شاهد بردند و تعدادی منع تعقیب شدند ولی با توجه به شلوغی و تعداد زیاد افراد پرونده در جایگاه شاکی و متشاکی، قاضی گواهان من را قبول نکردند و گفتند گواهانی قبلا بستگانت آورده اند کافی است.
ولی من جلب دادرسی شده ام و قاضی دادگاه هم موضوع را گفتم و بیان کردند اگر نیاز شد اطلاع می دهیم که گواه بیاوری.
الان من چی کار کنم شاید گواهان من را قبول نکنند و بی اساس محکوم شوم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد