مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مادر از فرزند

با سلام وخسته نباشید بنده حقیربعد از تلفن خواهرم ساعت دوازده شب با هم بگو مگو کردیم فردای آن روز من به خانه مادرم رفتم سر و صدا کردم برگشتم فردای آن مادرم یک من زنگ زد گفت خانومت خراب است وبنده دوباره به خانه مادرم رفتم با دو تا چاقو که خود زنی کنم مردم جمع شدن و نگذاشتن ومادرم از بنده شکایت کرد در شورای حل اختلاف الان چی کار کنم لطف کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری یا مرکز مشاورین قوه قضائیه مراجعه نموده و تقاضای وکیل معاضدت نمایید.