مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رد اعسار

با سلام بنده در دادگاه اعسار نموده ام اعسار من با رد موجه شده است هنوز فرصت به اعتراض دارم در مدت زمان اعتراض که برود میتوان اعسار زد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می توانید دوباره دادخواست اعسار از محکوم به اقامه نمایید