مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پرینت روبیکا

سلام و عرض ادب
در گوشی شوهرم دیدم با چند نفر در ارتباط بودند
میخواهم از روبیکا شوهرم پرینت بگیرم
1--در دادگاه باید چه مدارکی ارائه بدم؟

2--آیا قاضی متن پیامک‌ها را به بنده میدهند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت لزوم قاضی دستور لازم را صادر می‌کند تا نسبت به تهیه پرینت از چت روبیکا اقدام شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای دریافت پرینت دستور قضایی لازم است و با علامت شکایت و نظر قاضی این امکان وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کنید دادگاه خودش استعلام میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت شکایت مقام قضایی استعلام لازم را انجام میدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌بایست برای شروع شکایت مدارک و مستنداتی داشته باشید تا بتوانید در آن صورت اقدامات بعدی را انجام دهید در حال حاضر چه مدارکی دارید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، خیر دادگاه استعلام پیامها را انجام نمیدهد مگر اینکه ادله قوی داشته باشید ، شما میبایست از پیامها اسکرین شات بگیرید و با ارائه پرینت آنها شکایت را مطرح کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سرورهای روبیکا در ایران موجود است با طرح شکایت رابطه نامشروع امکان اخذ پیامک‌ها در روبیکا چند طریق پلیس فتا و دادگاه مربوطه وجود خواهد داشت

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

1. دادخواست رابطه نامشروع بدهید قاضی پرینت را میگیرد.
2. خیر به شما نمیدهد مگر اینکه طرح دعوی کرده باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما مجاز به این کار نیستید و اثبات آن ممکن نیست بهتر است صرف نظر کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دلائل و مدارک و...که مثبت ادعای شما باشد.