مشاوره حقوقی رایگان - زدن اثر انگشت به جای شخص دیگر

با سلام. عموی بنده برای گرفتن سند ثبتی با توجه به این که سند قبلی ما مشاع بوده و به اسم پدربزرگم بوده و وارثین او پدرم و دو عمویم بوده‌اند برا تکمیل پرونده نیاز به یک تقسیم نامه داشت که باید توسط پدرم و عموی دیگرم امضا میشد اما پسرش خودش یک تقسیم نامه دور از واقعیت نوشته یعنی مساحت زمین ها را کم و زیاد نوشته واسم پدرم را هم را در برگه ذکر کرده و جلوی اسم پدرم خودش به جای پدرم اثر انگشت زده است و از آن برای گرفتن سند استفاده کرده آیا این عمل او جعل سند و استفاده از سند مجعول است یا نه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

زدن اثر انگشت به جای دیگری جعل اثر انگشت جعل سند استفاده از سند مجعول جعل اثر انگشت