مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و درگیری فامیلی

با سلام نزاع خانوادگی داشتیم دو به یک ب من حمله و فحاشی کردن در وسط دعوا با جسم تیز به خودشون ضربه زدن ادعای شکایت و دیه داشتند . چطور میتونم ثابت کنم جسم تیزی همراهم نبوده و ناخون هم آسیبی نرسوندم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست پزشکی قانونی کنید . خ.د زنی و دیگر زنی کاملا قابل تشخیص است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خود زنی و دیگر زنی از دید پزشکی قانونی مخفی نمی ماند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پزشکی قانونی معمولاً قابل تشخیص است که خود زنی بوده یا دیگری زده است.
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر شاهدی دارید معرفی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مدارک ارائه دهید و پزشک قانونی نیز بررسی مینمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است
مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ارجاع امر به پزشکی قانونی محرز خواهد شد که ضربه وارده به جسم، خودزنی بوده است یا دیگرزنی بوده است و به استناد آن از خود به دفاع بپردازید.