مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار در زمان انفصال موقت

در این سایت سوالی مطرح کرده بودم که آیا می شود پس از گذراندن نصف دوران محکومیت انفصال موقتم به جرم اختلاس پنجاه میلیون تومان درخواست کنم و به کار برگردم که عزیزان وکیل پاسخ آری دادند اما در دادگاه یکی از قضات گفت که نمی شود و این مربوط به زندانیان است . اگر وکیل محترمی توانایی به سرانجام رساندن خواسته من را دارد اعلام بفرماید؟ ممنون می شوم.

پاسخ ها :

بازگشت به کار در زمان انفصال موقت معرفی وکیل انفصال موقت وکیل