مشاوره حقوقی رایگان - افتادن کوچه در زمین

سلام یک زمین خریداری کردم که یک کوچه متصل به زمین داشته و با خریدار در قولنامه بنگاهی که بستم مکتوب کردیم که مشاع باشد اما موقع صدور سند تک برگ این کوچه در متراژ و محدوده زمین من ثبت شده و اکنون فروشنده زمین میخواهد شکایت کند هر چند که من حق مشاع بودن را رعایت کردم.حالا حق با کی هستش؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قولنامه و قرارداد، سند تک برگ صادر نگردیده است و رعایت کردن شما در اصل موضوع تأثیری نخواهد گذاشت.