مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پارک شدن سوء پیشینه

سلام، وقتتون بخیر، یک سال پیش یک نفر پیامک حاوی تهدید و افترا و توهین برای من ارسال کرد و من هم به او توهین کردم و هر دو شکایت کردیم، ایشون به شلاق و جزای نقدی بدل از حبس محکوم شد و من به 5 میلیون تومان جزای نقدی، الان میخواستم برای آزمون استخدامی شرکت کنم و در یکی از بندهای دفترچه آمده فاقد محکومیت جزایی موثر باید باشیم، میخواستم بپرسم اول این که محکومیت و جرم من تا چه وقت در سابقه ی من باقی میماند؟
دوم اینکه آیا جزء محکومیت‌های جزایی موثر هست؟
سوم اینکه اگر استعلام سوءپیشینه بگیرم، در اون گواهی سوءپیشینه این محکومیت من هست یا خیر.؟ حدودا 5 ماه هست که جزای نقدی رو پرداخت کردم. ممنونم از شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما هم‌اکنون فاقد سوءپیشینه مؤثر کیفری می‌باشید.