مشاوره حقوقی رایگان - رضایت متقابل

سلام وقت بخیر من و یک خانومی متقابلا با هم درگیری داشتیم و دو طرف از هم شکایت کردیم پرونده ای که خانوم از من شاکی بود زودتر مراحلش طی شد و به اجرای احکام منتقل شد پرونده ای که من شاکی بودم توسط قاضی رضایت دو طرفه داده شد و کتبی هر دو پرونده ذکر شد و به هم رضایت دادیم امضا و اثر انگشت هم هست اما اجرای احکام این رضایت رو از من قبول نکرد و گفت باید محضری باشد که طرف مقابل من الان فیلم بازی میکند و میزند زیرش دست من هم رضایتی که قاضی نوشته بود و دو طرفه امضا کردیم موجود هست. آیا الان چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با تایید شعبه تنظیم کننده رضایت. باید اجرا بدان ترتیب اثر دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعلام رضایت بایستی از طریق لایحه به شعبه ارسال گردد.