مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی افراد ذخیره در استخدام

باسلام.بنده درآزمون دبیری1401شرکت کردم وبعدازمصاحبه نفردوم شدم.رقیب من که نفراول شده و استخدام شده بود و برای ایشون کدپرسنلی صادرشده بود بعداز2ماه انصراف ازخدمت داده البته دراین مدت هم باگواهی پزشکی غیبت و عدم حضورش را توجیه کرده بود. میخواستم بدونم الان من به عنوان نیروی جایگزین انتخاب میشم؟باتوجه به این که استان درخواست جایگزینی به وزارت اعلام کرده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوط است از آنجا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌شود می‌بایست ابتدا تعیین تکلیف گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.