مشاوره حقوقی رایگان - خیانت پدرم به مادرم

من 12 سالمه
پدرم به مادرم خیانت میکنه بعد با زن که همسایمون اوکی شد. و دخترشم پدرم هی مدرسه میبره و بهشون اهمیت میده و. با هم صحبت میکنن و پیام میدن و اسم هم رو یه چیز دیگه ذخیره کردند تو رو خدا کمکم کنید نمیدونم چی کار کنم بعد با هم خرید هم میرند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان و احترام بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما نیاز نیست که نسبت به این قضیه ورود پیدا نمائید.
اگر لازم باشد مادرتان در این ارتباط اقدام لازم را صورت خواهد داد.