مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع

سلام. آپارتمان مسکونی ای هست که من مالک یک دنگ آن هستم، چهار دنگ برای مادر و یک دنگ برای خواهرم هست که زیر 18 ساله. مادرم توانایی خرید دنگ منو نداره منم نمیتونم کل ملک رو بخرم اما به پولش نیاز دارم. چه کاری از دستم برمیاد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برای فروش توافق ندارید دستور فروش از دادگاه بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگاه، درخواست فروش ملک مشاعی را به سرانجام برسانید.

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام میبایست دادخواست تقسیم مال مشاع مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست فروش مال مال مشاع در دادگستری مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید ابتدا بفرمایید که آیا پدرتان در قید حیات هست یا خیرشما می‌توانید سهم خود را مطالبه نمایید اما می‌بایستشود که خواهر شما که زیر سن رشد هستند چه شرایطی دارندشما برای مطالبه سهم خود نیازی به کسی ندارید اما راه آن با توجه به مطلبی که عرض شد متفاوت است که می‌توانید تماس بگیرید در خدمت شما هستیم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر کسی در سهم خود هرگونه تصرف می‌تواند انجام دهد و در صورتی که راضی باشند می‌توانید اقدام به خرید کنید و سهم خواهر زیر 18 سال را نیز با اجازه قیم و دادستان می‌توانید بخرید