مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده در بازپرسی

سلام خسته نباشین چند ماه قبل من درگیری و سرقت داشتم که از من شکایت شده و من 300میلیون تومن دادم و رضایت گرفتم پرونده تو بازپرسی بود ولی بعد چند وقت از دیوان عالی کشور برای من پیام اومد و دوباره برای من پیام‌اومده که پرونده مجددا در بازپرسی ثبت شده منظور از این پیامک چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ شعبه باشید و یا اینکه حضورا موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید تا ابلاغیه برای شما از طریق سامانه ابلاغ ارسال شود.
همچنین شما می‌توانید به نحو حضوری نیز پیگیری داشته باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید متن ابلاغیه برای وکیل بیان شود تا راهکار قانون خدمتتان ارائه گردد بهتر است تماس بگیرید