مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه معرفی مکفوله عنه

برادرزن من 3یا4سال پیش به خاطر مصرف مواد مخدر همسرش رو طلاق دادوکلا چون قبلاً وی را موردضرب وجرح قرارداده بود شکایت کرده بودن وچون طلاق توافقی بود به همه چیز رضایت دادن البته برادرزنم الان دوسال هست زندان هستن که این ابلاغیه به پدرزنم اومده که موضع معرفی مکفوله عنه علت دعوی همسر برادرزنم با دوست الان باید پدرزنم چی کارکنه البته ابلاغیه درتاریخ 1402/10/24اومده ما الان متوجه شدیم ضرری که متوجه او نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شعبه مراجعه کنید و اعلام کنید که مکفول عنه در زندان است در این صورت مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضوراً از طریق شعبه پیگیری و اعلام نمایید که شخص در زندان می‌باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه در تاریخ مذکور مکفول عنه در زندان بوده مشکلی ایجاد نخواهد شد در عین حال به شعبه حضورا اعلام و مراتب را اطلاع دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به شعبه حضوری مراجعه کنند و اعلام کنند که مکفول عنه در زندان است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به شعبه اعلام کنید که نامبرده در زندان است