مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه به دلیل سر و صدا

با سلام
من میخواهم بابت ایجاد سر و صداهای آزار دهنده در ساعات مختلف شبانه روز از همسایه ام شکایت کنم
البته اول با خودشون صحبت کردم بعد با مدیر ساختمان و در نهایت از صاحب خانه ایشان کمک خواستم اما نه تنها به نتیجه ای نرسید، بلکه همسایه بیشتر لج کرد و سر و صداهاشون بیشتر شد
من هیچ‌شماره تماسی ازشون ندارم چطوری میتونم در دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه بفرستم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا استشهادیه محلی جمع اوری کنید و سپس از طریق بقیه همسایگان چ یا مالک اطلاعات انان را کسب نمایید و اظهارنامه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای شکایت شما نیاز به کد ملی داریددر غیر این صورت می‌توانید زمانی که سر و صدا دارند با پلیس تماس بگیرید بخواهد و صورتجلسه نوشته شود جلسه درج می‌شود سپس شکایت کنید