مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آرایشگر در اتحادیه صنف آرایشگران

سلام خسته نباید من در 17اردیبهشت 1402 دریک سالن یک صندلی اجاره کردم برای کار میکروبلیدینگ ابرو و 5 میلیون پول پیش دادم. الان 7 ماهه قرارداد من تموم شده و من صندلی رو تحویل دادم ولی صاحب سالن پول پیش من رو نمیدهد.من چگونه میتونم از ایشون در اتحادیه آرایشگران زنانه شکایت کنم؟آیا شکایت من به جایی میرسه?

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال کنید پاسخ ایشان ببینید چیست ایشان الان چه ادعایی مطرح می‌کند مطابقان می‌توانید از طریق اتحادیه و یا دادگاه اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست به شورای حل اختلاف

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هم از اتحادیه هم در دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مستند به قرارداد اجاره دادخواست مطالبه وجه در شورای حل اختلاف مطرح نمایید.