مشاوره حقوقی رایگان - لایحه اعتراض به رای دادگاه

سلام حدودا یکسالی هست بنده خدایی با تماس و پیامک های رکیک زننده بنده رو آزارمیداد شاکی شدم ادله ها رو ضمیمه کردم.محکوم شدن
ولی متاسفانه در دادگاه کیفری کسالت داشتم نتونستم حضور یابم رای دادن که 6میلیون100جریمه نقدی و این که تایک سال پرونده باز هست اگه مجددا تکرار شود جزای 7 به او میخورد.
من اعتراض دارم چطوری متن لایحه بزنم که رسیدگی بشود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک بررسی و مطالعه شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با پاسخ کلی نمیتوان لایحه تخصصی تنظیم نمود جهت تنظیم لایحه از طریق سایت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی اگر اعتراضی نمایید طی یک لایحه ارسال کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این یک سوال نیست درخواست نوشتن
تجدیدنظر خواهی است.
مشاوره حضوری یا تلفنی بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در مهلت مقرر امکان تجدید نظر خواهی دارید.