مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری مبایعه نامه

باسلام .بنده 210 متر زمین زراعی خریداری کردم که سند تک برگ 2500 متری داشت .سوال اول اینکه آیا باید برای مبایعه نامه حتما کد رهگیری بگیرم. سوال دوم اینکه برای زمان سند زدن ایشان متعهد شد که برای این 210 متر سند تک برگ بگیرد آیاد می‌تواند این متراژ را از سند اصلی جدا کند و سند بگیرد؟

تشکر و سپاس

پاسخ ها :

کد رهگیری مبایعه نامه مبایعه نامه خرید ملک سند تک برگ ملک تفکیک سند سند