مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در سرقت

سلام خسته نباشید وکلای محترم
متاسفانه من نگهبانان یه مجتمع مسکونی 60واحدی هستم و دارای دو فرزند و خانمم تو هشت ماه بارداره سقف پارکینگ بالا هنوز سقف کاذب نشده و کابل های برق همشون از کنتور که به واحد ها وصل شده دوتاشون امشب مورخ دو،اسفند متوجه شدیم که بریده شده البته یکی از صاحب خانه ها متوجه شده
از شانس بد من بخت برگشته یک ماه پیش من سه تا تخته ام دی اف زیر این کابل ها گذاشتم ،امشب یکی از ساکنین که خونه اش برا فروش شد امد و با چسپ اثر انگشت روی کابل های بریده شده رو برداشت
اگه اون اثر انگشت ها متعلق به من باشند راهی برای اثبات بیگناهیم دارم
نه تنها روی اون دوتا رو بیشتر کاملا ها اثرانگشتم هست چون من این ها رو بلند کردم و تخته هارو زیرشون گذاشتم
لطفا راهنمایی کنین من تا حالا تو عمرم پام به کلانتری باز نشده و از استرس دارم میمیرم من چیکار کنم کنم التماس میکنم راهکار به من بدین حالم خوب نیست از ابروم میترسم و بیشتر از اینکه تو این وضیعت اتفاقای واسه خانمم بیفته یک ماه دیگر قرار هست زایمان کنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل و بررسی جزئیات بیشتر است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نگران نباشید صرف وجود اثر انگشت نشانه جرم نیست

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت صحت ادعای شما در خصوص گذاشتن تخته ام دی اف صرف اثر انگشت دلیل بر مجرم بودن شما نیست .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع می‌بایست از جهات گوناگونی مورد بررسی قرار گیرد به خاطر اینکه یک مسئله بسیار کلیست اما دلایل و مستندات نیاز به بررسی دارد اما اگر بحث فقط بر سر انگشت است � نیز می‌بایست بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کرد