مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

باسلام خدمت عزیزان
من ی خونه ای رو ک قولنامه ای بوده خریدیم ب صورت شراکت با پدرخانومم خونه سه طبقه بوده و بازم میگم قولنامه ای سند 6دانگ نداشته بعد توی قولنامه نوشته بودیم ک کسی حق فروش کل خانه رو نداره
بعد من ب مشکل خورد زندگیم سه دونگ خودمو ب کسی فروختم اما اون طرف نمیتونه خونه رو بگیره از پدرخانومم یعنی قبول نداره پدرخانمم این راهش چی هست ک ب کسی ک من فروختم سهم خودشو بگیره ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از نظر دستور فروش اقدام نمایید