مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت کیفری

بنام خدا
با سلام. ملک مشاع غیر قابل افرازی در تصاحب یکی از شرکا مشاعی است. با دادخواست حقوقی نسبت به گرفتن دستور فروش آن ملک اقدام نموده ام اما با توجه به رکود بازار و اینکه در این ملک مستاجرینی در قسمت های از آن سکونت دارند و احتمال فروش آن نمی رود نسبت به دادخواست خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف دادخواست داده شده و کارشناس دادگستری میزان آنرا مشخص نموده است اما هنوز رای خلع ید و اجرت المثل صادر نشده است. همزمان با دادخواست ها یکی از مستاجرین ملک را تخلیه و شریک مشاعی مستاجر دیگری را مستقر نموده است. با توجه به این اقدام دو سوال دارم 1- آیا در صورت رای بر خلع ید با توجه به اینکه مستاجر عوض شده است اجرای آن با اشکال مواجه نمی شود؟ سوال دوم اینکه آیا از شریک مشاعی می توان به عنوان انتقال منافع مال غیر شکایت کیفری کرد (به لحاظ اجاره دادن بدون اطلاع و بدون اذن یکی از شرکا مشاعی در گذشته و حال ).؟ و آیا چنین شکایتی ممکن است به ضرر شاکی تمام شود. با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می توان شکایت کرد. این که به ضرر یا نفع شاکی باشد باید دید شاکی به دنبال چه منافعی است.