مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

باسلام خواهرانم جهت دریافت سند،ملک رابه نام بنده دربرگه عادی امضانموده وملک راواگذارکردندولی ازقیمت وچک چیزی نوشته نشده وبنده وجهی پرداخت ننموده ام آیاازجهت قانونی بنده مالک حقیقی محسوب می شوم ؟وسندبه نامم زده ام.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه کرده باشند بله معتبر است.
بهتر است قراردادی با شرایط قانونی تنظیم کنید و اگر ملک سند رسمی دارد جهت تنظیم سند اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره ثبت درخواست خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قصد طرفین تعیین شود قصد هر چه که بوده دادگاه محترم به آن استناد می‌نماید