مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کارت ملی و گواهینامه و کارت معافیت و ...

سلام وقت بخیر
پريروز مدارک من را که شامل کارت ملی و گواهینامه ماشین و موتور و کارت معافی از خدمت و کارت خودرو و کارت سوخت و کلیه کارت های بانکیم بود را به سرقت بردن

کلانتری فقط بهم یک گزارش دست نوشته ساده داد و گفت نمیتونیم سیستمیش و بدیم و در گزارش فقط اشاره به کلمه مدارک کرده نه با جزئیات

به ثبت احوال هم مراجعه کردم فقط گواهی موقت صادر کرد تا یکماه پیدا نشد المثنی صادر کند

حالا که قصد سواستفاده از تک تک مدارک وجود دارد چه اقدامات پیشگیرانه دیگری باید بکنم که اگر از مدارکم سو استفاده شد به دادگاه ارائه کنم و و تبرئه شوم؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعلام مفقودی در تاریخ که اتفاق افتاده کنید