مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از زمین اصلاحات ارضی

باسلام
ما برای استعلام زمین مالک که در اصلاحات ارضی به مالک تعلق میگرفت
وکیل گرفتیم و ایشان روز اول قرارداد پول نگرفته بودند به ما گفتند که شورای اصلاحات ارضی تمام استعلامات رو از نام حتی زارعین که ثبت نشده هم دارند ولی
پس از گرفتن پول و وکالت برگشتن میگن که نمیشه استعلام گرفت چون اصلاحات ارضی به علت شهر شدن وتغییر کاربری زراعی به مسکونی ،تمام پرونده هارو داده به اداره ثبت اسناد و ثبت اسناد هم نمیدونم نمیشه گرفت و بیایید کرمانشاه و جای زمین رو بگید کجا هست تا ما اقدام کتیم
درصورتی که من به ایشون گفتم که ما هیچ اطلاعی نداریم و اسنادی هم نداریم
فقط در موقع اصلاحات نام مالک مشخص هست و متاسفانه درهمون سال پدربزرگ فوت میکنند دراثر فشار و تنهایی
و ما درگیر هستیم. در صورتی که ایشون وکیل مخصوص اصلاحات ارضی کرمانشاه هستند
ممکن هست بگید حرف های ایشون چرا تغییر کرد
و ما رو راهنمایی کنید که چطور به حق برسیم
آیا اصلاحات ارضی نمیده استعلام واگذار شده در کجا ما استعلام بگیریم
که مالک کی بوده؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی نظریه کارشناس دارد تا بتوان بر اساس آن وگفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و درخواست استعلام نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به صورت حضوری پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکیل ملزم به رعایت تعهدات قانونی و اخلاقی است و اینکه در شهری مخصوص یاشد خیر این اشتباه است و همه وکلا میتوانند متخصص هستند