مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین با شهادت شهود

سلام وقت شما بخیر
پدر بزرگ بنده 9 سال پیش 10 هزار متر زمین کشاورزی که الان قسمتی از اون زمین باغی محسوب شده رو بین 6 فرزند خود 3 دختر و 3 پسر به صورتی زبانی تقسیم کرد و حتی دست خطی از پدربزرگم به امضا رسیده که ولی دست من نیست و ظاهرا عمه بنده اونو پاره کرده...در این 9 سال هر کدام از بچه ها برای خودشون کاشت و برداشت میکردن و همه همسایه ها شاهد این قضیه بودن اما پدر من دو سال قبل از پدربزرگم فوت شد و ما که نوه باشیم طبق روال همیشه کاشت و برداشت کردیم تا این که پدر بزرگم فوت شد و الان عمه ها و عمویم اظهار دارند که طبق قانون چون پدرت از پدربزرگت زودتر فوت شده شما مالک زمین نیستید و دخل و تصرفی ندارید
آیا من با وجود چندین شاهد زن و مرد قادر با ثابت کردن مالکیت زمین خودم هستم یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است و اثبات

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست این موضوع در دادگاه اثبات شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال با ادله قانونی دادخواست بدهید .
موفق باشید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

احتمال پیروزی در دادگاه ضعیف است به راهکارهایی مثل مذاکره فکر کنید

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

درود بر شما بله شما به استناد شهادت شهود ،دادخواست اثبات مالکیت بدهید