مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال قبل از توقیف برای مهریه

سلام و درود اگر اجرای مهریه زودتر از توقیف اموال به دست زوج برسد و در این مدت اموال و به نام دیگری بزند تکلیف من چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معامله صوری باشد زوجه می تواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

اگر پس از ابلاغ اجرای مهریه اموال منتقل شود میتوانید شکایت معامله به قصد فرار از دین مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم کیفری فرار از دین محسوب نمیشود
و شما یا شرایط خاصی میتوانید دادخواست ابطال انتقال خودرو را مطرح نمایید و