مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه ایرانی در صورت ازدواج با مرد ایرانی

سلام،بنده اتباع هستم شوهرم ایرانی هست و دو ساله ازدواج کردیم شوهرم چون کارت پایان خدمت ندارد نتونستیم شناسنامه بگیرم حالا یک دختر هفت ماهه دارم چطوری میتونم برای خودم شناسنامه بگیرم بدون کارت پایان خدمت همسرم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از دادگاه الزام ثبت به صدور شناسنامه ايراني فرزند و ثبت واقعه ازدواج خويش را دادخواست دهيد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره امور اتباع و پناهندگان پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق امور اتباع و پناهندگی پیگیری نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اخذ شناسنامه نیاز به کارت پایان خدمت ندارد از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اخذ تابعیت ایران ، شرایط خاصی لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قوانین رعایت شودمی‌تواند درخواست تابعیت بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق امور اتباع موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود برای شما خیر برای دختر امکان پذیر است