مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس

باسلام خدمت وکلای عزیز. من بابت مزاحمت برای بانوان در دادگاه بدوی به 33ضربه شلاق و 4ماه و1 روز حبس تعزیری که مجازات اشد قابل اجرا هست.هیچ گونه سابقه ندارم و دارای فرزند هستم آیا میشه دادگاه تجدید نظر تعلیق بدهد؟ با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دادگاه تجدید نطر به‌ راحتی حکم را نقض نمی‌کند بلکه دفاعیات محکم و استوار نیاز دست است بهتر است وکیل داشته باشید در غیر این صورت میرید حبس

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

دادگاه تجدید نظر انطباق دادنامه با موازین قانونی را بررسی میکند ... تخفیف مجازات نمیدهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به تجدید نظر خواهی کنید احتمالش وجود دارد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

دادگاه تجدیدنظر با بررسی دفاعیه محکم شما امکان دارد تخفیف بدهد

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
این امکان وجود دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از تجدید نظر خواهی دادگاه تجدید نظر می‌تواند در صورت وجود جهات تخفیف و یا تعلیق به هر کدام رای صادر نماید‌

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه دفاع از حقوق شما وجود دارد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در دادگاه تجدید نظر دفاعیات خود را بیان کنید و درخواست تعلیق داشته باشید.
امکان تخفیف مجازات معمولا در مرحله تجدید نظر نیست مگر تحت شرایط خاصی.