مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت عرصه ملک

شخصی در شهر ما مالک نیمی از عرصه شهر میباشد و دارای سند 4 دانگ سند فقط عرصه اکنون تمام کسانی که حتی زمین بدون عیانی دارند نمیتوانند سند بگیرند و مالک میگوید باید این چهار دانگ را از من بخرید حال سوال این جا هست مالک این زمین ها را چگونه واگذار کرده که خریدار هیچ حقی بر روی زمین ندارد و فقط مالک هوایی آن میباشد ثانیا زمین دارای اعیان نیست پس وقتی شخصی مالک هوایی آن قطعا مالک عرصه نیز هست چون بدون عرصه دیگر ملکی وجود ندارد پس نشان میدهد عرصه واگذار گردیده آیا این ادعای فرد میتواند برای مردم قابل رسیدگی در محاکم باشد و نیازی به خرید سهم عرصه از وی نباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است