مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام از حساب بنده به مبلغ 8 میلیون تومان کلاهبرداری شده و من مدارکی که به قوه قضاییه ارسال کردم پرینت حسابم و شکواییه بوده و نتونستم حرفم رو ثابت کنم و از دادسرا برام ابلاغیه اومده که به هیچ مرحله ای نرسیده و مدارکم کافی نیس الان من باید چه مدارکی رو ببرم که بتونم حرفم رو ثابت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام وقت بخیر
احراز بزه کلاهبرداری توسل به وسایل متقلبانه و بردن مال دیگری است.
شما باید اثبات نمایید که طرف چگونه و با چه تقلبی مال شما رو برده است.وباید برای اینها دلیل محکمه پسند ارائه نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلاهبرداری جرمی است مرکب که باید ارکان آن وجود داشته باشد ممکن است از شما پولی گرفته شده باشد اما عنوان جرم کلاهبرداری باید به اثبات برسد بهتر است تحت عنوان دیگری شکایت خود را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اثبات کیفری دشوار است حقوقی مطالبه کنید