مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با سلام کسی که مستمری بگیر تامین اجتماعی هست و خارج کشور ( آمریکا) هست اگه یه سال نره حقوقش رو بگیره آیا مسدود میکنن حقوقش رو و تا چه مدت مسدود نگه میدارن مثلا طرف 5 سال نره دنبال حقوقش همینجور مسدود میمونه یا طرف رو میخوان یا کلا قطعش میکنن حالا اگه شخص خارج فوت کنه و هیچ کسو نه اونجا نه تو ایران داشته باشه که کارای فوتش رو اینجا انجام بدن و شناسنامش رو تو ایران باطل کنن چی میشه تامین اجتماعی چطور فوت شخص شده در خارج از کشور رو میتونه مشخص کنه تا در مورد واریز حقوق تصمیم بگیره ممنون

پاسخ ها :

مستمری بگیر خارج از کشور فوت مستمری بگیر ثبت وفات گواهی فوت مستمری ثبت احوال