مشاوره حقوقی رایگان - بازگردانی پیج اینستاگرام

سلام وقتتون بخیر من یک امنیت پیج خواستم بگیرم 261 هزار فالور داشت بهش گفتم رشد پیج میخوام گفت هزینه دارد و بعد پیج دادمش رمز جیمیل عوض کرده میگه پیجت هک شده بعد دوباره کد دادمش میگه تا پول ندهی پیجت نمیدهم بهت لطفاً کمکم کنید برش گردونم؟ باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پلیس فتا نسبت به شکایت اقدام نمائید تا تحت پیگرد قانونی قرار گیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس فتا پیگیری و اقدام به شکایت کنید