مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه کشف حجاب

سلام
من و دوستم در ماشین به علت بی حجابی به پلیس امنیت اخلاقی فرستاده شدیم تا تعهد بدهیم. بنده گواهینامه و ایشون کارت ملیشون رو ضمانت گذاشتن و بعد از مراجعه به مجتمع قضایی متعهد شدیم تا حجابمون رو رعایت کنیم و 500 هزار تومن جریمه ی نقدی پرداخت کنیم. برامون ابلاغیه اومده که رای در دادگاه حضوری صادر میشود. آیا میتونیم بدون حضور در دادگاه جریمه رو پرداخت کنیم و فیش جریمه رو به مرجع قضایی ارائه بدیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از ابلاغ رای و قطعیت آن از طریق اجرای احکام شعبه اقدام به واریزی نمایید