مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند ملک ارثی

سلام .هزار متر زمین از شش هزار متر به نام خانمی است که همسر دوم آقایی شده البته همسر اول فوت شده .این زمین بعد اون آقا مال وراث هست .این خانم با فرزندان همسرش دچار یک سری مشکلات اخلاقی شده و مورد اذیت و آزار قرار میگیرد و زمین به صورت قانونی و امضای فرزندان و مهر شورای محل به نام این خانم هست. سوال اینجاست این خانم در بود شوهرش میتونه سند این هزار متر رو جدا کند یا نه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا برای زمین های کشاورزی سند مفروز صادر نمی گردد ولی سند مشاعی به نام ایشان صادر می گردد